top of page
  • Forfatterens bildeCertus Takst

Boligtaksten - Nyheter og relevant fagstoff innen boligtaksering


Boligtaksten

Boligtaksten er en side med takstnyheter og relevant fagstoff innen taksering av bolig. Hensikten med artiklene er å gi leserne nyttig informasjon om kjøp og salg av bolig, samt beskrive eventuelle utfordringer som kan oppstå ved eierskifte.

Generell informasjon

På denne siden vil du finne generell informasjon, som er viktig å vite noe om, når du leser alle de publiserte artiklene fra boligtaksten.


Gå direkte til innholdet i artikkelen:


Bologtaksten, nyheter, artikler og relevant fagstoff innen takst, bolig og eiendom | ctas.no
Boligtaksten - Nyheter og relevant fagstoff innen boligtakst


Hvor kommer informasjonen i artiklene fra?

All informasjon som publiseres i papirformat, lydbok eller på nett, må leses med et kritisk blikk, og det vil naturligvis også gjelde for denne siden. Som følge av dette har de aller fleste sidene lenke til det originale innholdet. Noe som vil gi leseren mulighet til å vite hvor det originale innholdet kommer fra, gir også leseren mulighet til å kontrollere og kvalitetssikre artiklene som publiseres på denne siden.


Nyheter

Nyhetsartiklene som publiseres hos Certus Takst, tar som regel alltid utgangspunkt i faglige eksperter innen sitt fagfelt, fremtredende personer, bedrifter eller organisasjoner, som har uttalt seg offentlig i saker som vil være relevant for ett eller flere typer boligtakst.Relevant fagstoff innen takst av bolig

I likhet med nyhetsartiklene som publiseres, vil også det relevante fagstoffet komme fra pålitelige kilder. Noen av disse kildene kan være Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) med sine preaksepterte ytelser og veiledningstekster, Byggforskserien og Våtromsnormen hos SINTEF og monteringsanvisninger, produktdatablad og lignende. I tilfeller der det brukes sitater fra en pålitelig kilde, er sitatet merket med "sitat" og lenken til sitatet.

Hvem er forfatteren av artiklene?

Artiklene er forfattet av takstingeniør Per Ole Bjørnstad i Certus Takst.


I enkelte artikler vil det kunne være at personlige synspunkter. Det er viktig å være klar over at disse synspunktene eller meningsytringene, ikke nødvendigvis er sammenfallende med standpunktene til de organisasjonene Certus Takst og/eller takstingeniør Per Ole Bjørnstad er medlem av.

Hvordan kan jeg komme med tilbakemelding på artiklene eller bestille boligtakst?

Det ønskes tilbakemelding om:

  • artiklene ga svar på det du lette etter, eller om du måtte finne informasjonen et annet sted på nett.

  • om det er feil på noen av lenkene som har blitt benyttet.


I noen tilfeller kan det skje at informasjonen det har blitt lenket til, skifter nettadresse (URL), avpubliseres eller at det er feil med siden i det lenken benyttes. At slike endringer skjer, kan være vanskelig å ha fullstendig oversikt over. Finner du som leser slike feil, så ta kontakt og beskriv navnet på artikkelen og navnet på lenken som ikke virket (uthevet med understrek og farge).

Bestill boligtakst av Certus TakstØnsker du å bestille boligtakst fra Certus Takst, trykk på den rød lenken. Her finner du informasjon om hvordan du kan kontakte Certus Takst.


Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page