top of page

Takst og takstmann |
Drammen 

Takstmann for boligtakst i Drammen og Omegn

Certus Takst AS | CTAS er sertifisert av Norsk takst, og tilbyr takst av bolig og eiendom i Drammen og Omegn.

Sertifisering hos Norsk Takst, Mesterbedrift og Godkjent våtromsbedrift, kan du lese mer om ved å trykke på lenkene i teksten. 

Takstingeniør | Takstmann i Drammen 

Drammen - Boligtakst

Du kan bestille takstingeniør | takstmann i Drammen og for andre deler området rundt  Drammen og Omegn. Takstoppdrag i Drammen er varierte. For å bestille boligtakst, kan tryke på en av lenkene som fører deg videre til andre sider. Kontakt Certus Takst AS for å bestille takstmann Drammen.  

Tilstandsrapport Drammen

Ved salg av bolig i Drammen, tilbys det en takst for boligsalg som på fagspråket kalles for en Tilstandsrapport. Tilstandsrapport for Drammen, kan du lese mer om på siden for tilstandsrapporten. Her vil du finne mer relevant info. Her finner du også veiledende prisliste for tilstandsrapporter.

Kontakt Certus Takst AS for å bestille tilstandsrapport Drammen.

Takstmann | Kjøp av ny bolig i Drammen

Ved kjøp av ny bolig kan det bestilles takstingeniør | takstmann for å bistå ved forhåndsbefaring i Drammen eller overtakelse i Drammen. Dessverre er det slik at også nye boliger og kjøp av håndverkertjenester, ikke alltid innfrir forventingene. I slike tilfeller kan det bestilles en reklamasjonsrapport i Drammen, der de byggtekniske forholdene vurdere etter gjeldene krav og påregnelig tilstand. 

Drammen | Tidligere Buskerud

Drammen er en av Norges største byer, og har kallenavnet Elvebyen. 

Drammen kommune , med kommunenummer 3005, var frem til sammenslåingen av kommuner og fylker, en del av Buskerud Fylkeskommune. Ved etablering av Viken fylkeskommune, ble Svelvik og Nedre Eiker innlemmet som en del av Drammen kommune.

Drammen grenser mot Øvre Eiker, Modum, Lier og Asker (ved Drammensfjorden), som også er kommuner i Viken. I tillegg grenser Drammen til Holmestrand i sør som er en del av Vestfold og Telemark. 

Drammen | kommunedeler 

Etter kommunesammenslåingen er Drammen delt inn i følgende kommunedeler:

Mjøndalen, Krokstadelva, Svelvik, Åssiden, Gulskogen, Konnerud, Fjell, Strømsø, Bragernes og Åskollen.

Certust Takst AS utfører takst i alle kommunedelene i Drammen.

Tenger du en takstingeniør | takstmann i Drammen og Omegn?

bottom of page